|
Obecny czas: 09 Wrz 2010, 02:54
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
SPRZEDAM CHOMIKI SYRYJSKIE OKOLICE TARNOWA
| Wiadomość |
Autor |
Siemka! Mam do sprzedania chomiki syryjskie ubarwione dziko. Są baaaardzio piękne i przyjazne, są w pełni zdrowe. Cena 5zł. Odbiór w Wojniczu
Naprawdę opłaca się, bo chomik w sklepie zoologicznym kosztuje 10zł!
____________________________________ ....MaM bzIka nA puNkciE cHomIka...!!
|
TheMeery
Nowy czytelnik
Gatunki chomików: Chomik syryjski dziko umaszczony, chomik syryjski srokaty (szarobiały)
Imiona chomików: Facet, Stefcia
Podawany pokarm: kolby z Nestora,
Numer GG: 2786444
|
|
|
30 Lip 2010, 13:55 |
 |
Dlaczego sprzedajesz chomiki? Jakieś zdjęcia, ich wiek itd. podaj.
Gatunki chomików: Dżungarskie
Imiona chomików: Busia i M&M
Podawany pokarm: Versele-Lage, Herbal Pets, Vitakraft i Herbal Farm
Numer GG: 11177225
|
|
|
30 Lip 2010, 13:56 |
 |
 Re: SPRZEDAM CHOMIKI SYRYJSKIE OKOLICE TARNOWA
Aleksandra napisał(a): Dlaczego sprzedajesz chomiki? Jakieś zdjęcia, ich wiek itd. podaj. Sprzedaje chomiki ponieważ moja chomiczka je urodziła (nie moge ich przecież zatrzymać w domu! ) Mają ok. 2 ms. A jak jesteś zainteresowana to napisz na e-mail TheMeery@interia.pl to Ci wyśle zdjęcia.
|
TheMeery
Nowy czytelnik
Gatunki chomików: Chomik syryjski dziko umaszczony, chomik syryjski srokaty (szarobiały)
|
|
|
31 Lip 2010, 11:44 |
 |
ale specjalnie rozmnożyłaś?
____________________________________ aktualnie : szczur gruszka , mocco (;
|
Makusia
Znajomy
Gatunki chomików: dżungarski
Imiona chomików: Makusia [*] , Nika [*]
Numer GG: 2903623
|
|
|
31 Lip 2010, 12:36 |
 |
Nikt ci nie kupi tutaj chomika. Możesz je oddać za darmo. I proponuje zamieścić zdjęcia każdego chomiczka, bo to ułatwi adopcję.
____________________________________ Neli [*] , Maluch [*], Dropsik [*], Zdzisio [*], Gumisia :* + rybki i szczurek Wanilka <3
|
Olus
Forumowicz
Gatunki chomików: syryjski
Imiona chomików: ♥ Gumisia ♥
Podawany pokarm: Vitapol, Zuzala, HP, Vitakraft Emotion
Numer GG: 21088225
|
|
|
31 Lip 2010, 13:28 |
 |
Zgadzam się z Oluś. Właśnie to samo chciałam pisać. O zdjęcia także wszyscy prosimy, bo ktoś może nie mieć e-maila? Albo nie chce mu się wchodzić na niego? Pokaż nam także warunki w których trzymasz je. Troszkę za późno zdecydowałaś się na te adopcje chomików, ponieważ wydaje się je 5 tygodni od narodzin. Myślę, że to troszkę zaniedbałaś lub tych chomików nikt nie chciał.
No i po co tworzyć kolejną pseudo-hodowle u siebie? Po co rozmnażać?

Image Piszę poprawnie.
|
Lenka1
Forumowicz
Gatunki chomików: Dżungarskie, Syryjskie
Imiona chomików: Steward [*], Lenka, Czaruś [*], Blanka [*], Żelek, Navy Blue, Antośka, Anastasia
Podawany pokarm: Versele-Laga [Hamster Crispy]
Numer GG: 6559259
|
|
|
31 Lip 2010, 13:31 |
 |
Lenka1 a czy ja napisałam że tworze nastepną hodowle ?! a zresztą ogłoszenie nieaktualne bo już sprzedałam dzisiaj chomiki w sklepie zoologicznym. Na przyszłość czytaj dokładniej.
|
TheMeery
Nowy czytelnik
|
|
|
31 Lip 2010, 15:09 |
 |
A teraz chomiczki być może trafią do paszczy węża. I co ? Nie żal ci ich ?
____________________________________ Neli [*] , Maluch [*], Dropsik [*], Zdzisio [*], Gumisia :* + rybki i szczurek Wanilka <3
|
Olus
Forumowicz
Imiona chomików: ♥ Gumisia ♥
Podawany pokarm: Vitapol, Zuzala, HP, Vitakraft Emotion
Numer GG: 21088225
|
|
|
31 Lip 2010, 15:12 |
 |
biedne chomy...
____________________________________ http://dziennikkeciola.bloog.pl/?podglad=1 mój chomik: http://chomikuj.pl/Chomus_
|
Chamsterek
Znajomy
Gatunki chomików: Dżungarski
Imiona chomików: Kręcioł
Podawany pokarm: Versele Laga, Herbal pets
|
|
|
31 Lip 2010, 15:14 |
 |
Węże mówią "dziękujemy"
Gatunki chomików: Syryjski, wcześniej dżungarski
Imiona chomików: Obecnie Szarlotka, Eklerka i Racuszek, wcześniej najukochańsza Pampusia, Kluska, Bunia i Gumisia
Podawany pokarm: Versele Laga, Herbal Pets, warzywka, owoce
Numer GG: 464063
|
|
|
31 Lip 2010, 15:15 |
 |
widać jak kochasz chomiki
____________________________________ http://dziennikkeciola.bloog.pl/?podglad=1 mój chomik: http://chomikuj.pl/Chomus_
|
Chamsterek
Znajomy
Gatunki chomików: Dżungarski
Imiona chomików: Kręcioł
Podawany pokarm: Versele Laga, Herbal pets
|
|
|
31 Lip 2010, 15:16 |
 |
Wybrałaś jedną z najgorszych opcji.Nigdy nie wiadomo jaki będzie dlaszy los chomcia oddanego do zoologa.Może tafić w ręce nieopowiedzialnego dziecka czy do paszczy gada. Opowiem Ci historyjkę która mi się przydarzyła.Byliśmy w zoologu,zrobiłam zakupy ,obejrzałam zwierzaki,a na koniec ogladaliśmy jakiegoś wielkiego suma w akwarium.Podszedł sprzedawca,zaczął opowiadać o tej rybie i stwierdził że to pora jej obiadu a ja jak chcę zobaczyć jak ona poluje to mogę zapłacić za chomcia a facet wrzuci go do akwarium a ja będe mogła popatrzeć na przedstawienie.Mowę mi odjęło jak to usłyszałam,mało gościa spojrzeniem nie zabiłam.Powiedziałam parę słów co o tym myślę i wyszłam.Więcej tam nie zajrzę ale szkoda zwierzaków. Dlatego zoolog to ostatnie mjejsce gdzie bym oddała chomcie. O rozmnażaniu bezmyślnym się nie wypowiem ale jak już się zarzyło tak że Twoja samiczka miała małe to trzeba było zadać sobie troszke trudu i znaleźć im dobre domki.
|
anzy-19
Bywalec
Imiona chomików: Pysiak,Świrusek[*],
Podawany pokarm: Versele Laga Hamster Crispy,Versele Laga Hamster Nature,karma podstawowa i uzupełniająca również kolby Versele Laga a także produkty Hebal Pets
|
|
|
31 Lip 2010, 15:32 |
 |
TheMeery napisał(a): Lenka1 a czy ja napisałam że tworze nastepną hodowle ?! a zresztą ogłoszenie nieaktualne bo już sprzedałam dzisiaj chomiki w sklepie zoologicznym. Na przyszłość czytaj dokładniej. Ja czytam dokładnie. Napisałaś, że masz dwa chomiki - samca i samicę w zakładce, nie trudno się domyśleć, że je rozmnażałaś specjalnie. Pseudo-hodowla właśnie tak działa tak jak Ty zrobiłaś - ROZMNOŻYĆ - SPRZEDAĆ - MIEĆ ZYSK - I OD POCZĄTKU Potwierdzam wszystkich przedmówców. Nie żal Ci ich? Ja bym się przynajmniej postarała o dobre domy dla młodych, oczywiście już tak robiłam, bo sama miałam MIOT PRZYPADKOWY!!!

Image Piszę poprawnie.
Ostatnio edytowany przez Lenka1, 31 Lip 2010, 15:40, edytowano w sumie 1 raz
|
Lenka1
Forumowicz
Imiona chomików: Steward [*], Lenka, Czaruś [*], Blanka [*], Żelek, Navy Blue, Antośka, Anastasia
|
|
|
31 Lip 2010, 15:37 |
 |
Nie naskakujcie na nią. Allo, napisała że naskakiwanie nic nie pomoże, a wręcz przeciwnie! TheMeery, teraz już wiesz że chomików nie można oddawać do sklepu zoologicznego, bo będą miały okropną przyszłość. Sprawa wyjaśniona, ogłoszenie nie aktualne, TEMAT DO ZAMKNIĘCIA.
____________________________________ "Dobrze, nigdy nie kończy." - Mick Jagger
|
Leon
Opiekun chomików
Gatunki chomików: dżungarski, syryjski
Imiona chomików: Leon | Gryzia
Podawany pokarm: Karma Vitapol exclusive ulepszona o nagietek, krwawnik, rumianek, suszone szparagi, chleb, pomidorki z HP|warzywa.
Numer GG: 10650502
|
|
|
31 Lip 2010, 15:40 |
 |
Leon napisał(a): Nie naskakujcie na nią. Allo, napisała że naskakiwanie nic nie pomoże, a wręcz przeciwnie! TheMeery, teraz już wiesz że chomików nie można oddawać do sklepu zoologicznego, bo będą miały okropną przyszłość. Sprawa wyjaśniona, ogłoszenie nie aktualne, TEMAT DO ZAMKNIĘCIA. I miejmy nadzieję, że nigdy więcej ta bezmyślna osoba nie będzie rozmnażać chomików dla zysku  Phi...  Zobacz właśnie tak mogą skończyć Twoje chomiki - u szaleńców którzy jeszcze niezmądrzali! http://www.youtube.com/watch?v=151bxih67jQhttp://www.youtube.com/watch?v=_80mNHDl ... re=related

Image Piszę poprawnie.
Ostatnio edytowany przez Lenka1, 31 Lip 2010, 16:01, edytowano w sumie 1 raz
|
Lenka1
Forumowicz
|
|
|
31 Lip 2010, 15:42 |
 |
|
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |