-
10 stron
- « Pierwsza
- ←
- 8
- 9
- 10
"Moje chomiki się nie gryzą.." (UWAGA - drastyczne zdjęcia!)
Napisano wczoraj, 21:45
Jeśli pomogłem, naciśnij "+" :] http://mojekochanegr...ie.blox.pl/html
Napisano wczoraj, 21:48
Napisano wczoraj, 21:56
Użytkownik Outsider dnia 21 luty 2012 - 21:34 napisał
To prawda.. A wszystko zależy od wielkości klatki, urządzenia jej, dostępności karmy, wody oraz opieki.. U mnie nigdy chomiki się pogryzły mimo 3 na raz w akwarium o wielkości wanny. Każdy miał swój kąt.
Ja poprawiłam wypowiedź poprzedniczki.. bo nie zgadzam się z tym że chomikowi może nie przeszkadzać obecność drugiego chomika - może go jedynie tolerować - inaczej mówiąc - ZNOSIĆ.
Nie popieram trzymania chomików razem, bezsensem dla mnie jest 3manie chomików razem dla własnej satysfakcji [?]
Jeżeli już ktoś mówi - mogą mieszkać razem.. to powinien przy tym podać wszystkie inne niezbędne konkrety jak - klatka 100x100cm aby chomiki się nie spotykały, dwa kołowrotki, dwie miski, dwa poidełka i tak dalej..
A wiadomo że dzieciuch pomyśli - aaa.. chomik te się kochają, wcisnę je do klatki 30x20 i będzie fajnie.
Napisano wczoraj, 22:00
Napisano wczoraj, 22:02
No ale jak tak nie pomyśleć, jeśli w sprzedaży popularne są małe klatki-zabawki, plastikowe kule (bo przecież na normalny wybieg szkoda czasu!) i najtańsze karmy pełne kolorowych chrupek.
Bardzo fajne te wykresy z poprzedniej strony. Można je dać na pierwszą stronę tematu, żeby każdy zobaczył (oczko do podrik
Użytkownik Sheltii edytował ten post wczoraj, 22:02
Napisano wczoraj, 22:04
Napisano dziś, 08:04
Użytkownik Outsider dnia 21 luty 2012 - 22:04 napisał
To są bardzo problemowe zwierzaki. Mi mole sprawają duże problemy bo ciągle natrętnie do mnie wracają...
Shell - dodam
www.chomikidoadopcji.blox.pl
www.dtupodrik.blox.pl
Napisano dziś, 09:47
Napisano dziś, 09:56
Użytkownik Outsider dnia 21 luty 2012 - 21:34 napisał
Kocham_Milutke_xD
To prawda.. A wszystko zależy od wielkości klatki, urządzenia jej, dostępności karmy, wody oraz opieki.. U mnie nigdy chomiki się pogryzły mimo 3 na raz w akwarium o wielkości wanny. Każdy miał swój kąt.
NO tutaj musze grubo zaprotestowac. Co ma wiek do ilosci informacji?????Ja sama jestem od co poniektorych na tym forum 2 razy starsza i wcale mi to nie przeszkadza w proszeniu o porade i wykorzystywaniu zdobytych informacji.Tutejsze "dzieci" wiedza o wiele wiecej na temat chomikow niz niejeden dorosly.Wiec bardzo prosze tutaj sie wiekiem nie sugerowac
- ← Chomik syryjski w szkole
- Świat chomików
- Nasze filmy propagujące odpowiednie warunki dla chomików →
Udostępnij ten temat:
-
10 stron
- « Pierwsza
- ←
- 8
- 9
- 10

Pomoc